Aktuellt


RehabvÀgledare till psykiatriska öppenvÄrdsmottagningen TrollhÀttan

Nu sökes en rehabvÀgledare för spÀnnande uppdrag inom samverkan och med med utgÄngspunkt psykiatri. LÀs intresseannonsen nedan.

Dokument: Intresseannons rehbvÀgledare


Samordningsförbundet önskar alla en fin sommar

Vi har hÄllit i och hÄllit ut. Snart kan vi mötas igen. Det ser vi fram emot.

Alla önskas en fin och vÀlförtjÀnt sommar!


Slutrapport SamhÀllsekonomisk utvÀrdering ALL-IN

Genom Pay off har genomförts en samhÀllsekonomisk slutrapport för ESF projektet ALL-IN. Rapporten avrapporterades den 31 mars 2021 och vill du lÀs mer om samhÀllsnytta och samhÀllsekonomisk nytta med mera sÄ hittar du rapporten nedan.

Dokument: SamhÀllsekonomisk slutrapport ALL-IN 21 maj 2021


Ny insats, RehabvÀgledare i Lilla Edet

Insatsen riktar sig till kvinnor och mÀn i arbetsför Älder som har behov av samordnad rehabilitering i syfte att pÄ sikt ska kunna bli sjÀlvförsörjande. Insatsen ger individuellt stöd och innehÄller kartlÀggning, samordning, stöd vidmyndighetskontakt, motiverande och vÀgledande samtal samt coaching mot praktik och arbetstrÀning med mera.

Länk: RehabvĂ€gledare Lilla Edet


MedlemssamrÄd

Samordningsförbundet har bjudit in sina medlemmar för information och dialog den 12 april 10.00-12.00. PÄ dagordningen; verksamhetsÄret 2020 - sÄ blev det samt dialog kring ett eventuellt samgÄende med Samordningsförbundet VÀnersborg/Mellerud. Mötet sker via teams.


Inbjudan till introduktionstillfĂ€lle TJÄNSTEDESIGN

Förbundet har tagit beslut om att ”Under 2021 fortsĂ€tter vi utvecklingsarbetet för att sĂ€krare utforma insatser utifrĂ„n brukarbehov samt för större inflytande frĂ„n vĂ„ra kommunmedborgare. Verktyg som anvĂ€nds Ă€r TjĂ€nstedesign, en modell som tagits fram av Sveriges kommuner och regioner.”

DÀrför bjuder Martin Jansson, förbundets verksamhetsutvecklare till en introduktionsutbildning i tjÀnstedesign. Ni fÄr grundlÀggande kunskap i tjÀnstedesign och dÀrefter Àr tanken att kunna erbjuda fördjupning inom omrÄdet för den som Àr intresserad.

Vill du veta mer sÄ ta gÀrna kontakt med Martin pÄ martin.j.jansson@trollhattan.se

Varmt vÀlkommen att delta!

Dokument: VĂ€lkommen att delta!


ALL-IN för utrikesfödda frÀmst kvinnor

Samordningsförbundet TrollhÀttan, Lilla Edet och GrÀstorp Àr Àgare av ESF projektet ALL-IN som visar sig nÄ finfina resultat trots rÄdande omstÀndigheter med anledning av pandemin. HÀr finns en sammanfattning för nulÀge och resultat i omrÄdet TrollhÀttan, Lilla Edet och GrÀstorp.

För att lÀsa mer om ALL-IN besök gÀrna www.allinsamverkan.se

Dokument: ALL-IN nulÀget november 2020


Årets sista styrelse möte den 16 november 2020

Den 16 november hÄller styrelsen sitt sista möte för Äret. Vid mötet beslutas om verksamhetsplan och budget för nÀsta Är. Insatser som föreslÄs för 2021 Àr Friska Vindar i TrollhÀttan, AURA och jobbcoachning i Lilla Edet, RehabvÀgledare i GrÀstorp samt att vÄr genusspecialist fortsÀtter arbetet för jÀmstÀlldhetsintegrering och för att intensifiera arbetet för att motverka VÄld i nÀra relationer. Förbundet Àr under Äret Àven Àgare av ESF projektet ALL-IN - för utrikesfödda.

I enlighet om Lagen om finansiell samordning av rehabiliteringsinsatser (2003:1210) ska det styrelsemöte dÀr kommande Ärs budget faststÀlls vara öppet för allmÀnheten. Mötet kommer delvis att genomföras digitalt varvid personer som önskar att delta i mötet mÄste anmÀla sig senast fredag den 20 november klockan 12.00 via e-post till ann.kickeus@trollhattan.se för att pÄ sÄ sÀtt fÄ tillgÄng till en möteslÀnk.


Vi söker en verksamhetsutvecklare!

FrÄn och med juli mÄnad kommer Samordningsförbunden TrollhÀttan, Lilla Edet och GrÀstorp samt VÀnersborg/Mellerud att öka samarbetet och dÀrför finns beslut om att dela pÄ förbundsadministrationen. Förbunden behöver ocksÄ förstÀrkas med en driven samverkare som vill vara med och utveckla insatser och aktiviteter som sker i de bÄda förbunden. VÀlkommen att göra en intresseanmÀlan om det verkar vara en spÀnnande utmaning för dig.

Dokument: Verskamhetsutvecklare och processamordnare


Tillsamman kan vi stoppa vÄldet!

Vi vet att Coronaepidemin medför en högre risk för vÄld i nÀra relationer.
Barn och kvinnor/mÀn som lever i familjer dÀr det finns en partner eller en förÀlder som utövar vÄld befinner sig nu i en allvarlig samhÀllssituation som medför en högre risk att utsÀttas för psykiskt, fysiskt och sexuellt vÄld.

Nedan hittar du kontaktvÀgar för stöd för vÄldsutsatta, vÄldsutövare, anhöriga, vÀnner, kompisar med flera. Tveka inte att höra av dig!

Dokument: information om kontaktvÀgar för vÄldsutsatta med flera


« Tillbaka | 1 [2] 3 4 5 6 7 | Mera »

Kalender

   Styrelsemöte den 23 september 2022

   Styrelsemöte den 18 november 2022

Postadress
Samordningsförbundet
Södra VÀnern
461 83 TROLLHÄTTAN
Besöksadress
Österlånggatan 47
461 30 TROLLHÄTTAN
E-post och telefon
Ann Kickeus, förbundschef, 0520-49 69 49
Martin Jansson, verks.utv., 0520-49 60 41
Om hemsidan (cookies m.m.)
© Copyright Sofsv.se 2013-2022
Design och tillverkning: Larssonline Webbdesign